Znate deliti Jutranje veselje?

Foto: Žurnal24 Jutranje veselje, Morning Glory, film
Po valentinovi predpremieri vas bo v kinematografih po Sloveniji na sedež priklenila prisrčna komedija Jutranje veselje.
Oglej si celoten članek

Producentki na lokalni TV postaji Becky Fuller (Rachel McAdams) je le uspelo dobiti sanjsko službo v velikem mestu, saj bo prevzela vajeti jutranje oddaje Daybreak, ki jo prenašajo po vsej državi.

Toda že od prvega dne ji grozi, da bodo sanje postale prava môra. Kljub vsej energiji, volji, zagrizenosti in znanju, ki bi jo po vsej zdravi logiki morali popeljati v sam vrh tega posla, jo na vsakem koraku čakajo skoraj nepremagljive ovire.

Za voditelja oddaje najame priznanega televizijskega veterana Mika (Harrison Ford), ki pa s svojim nerganjem in čudaštvom Beckyjino življenje spremeni v popoln komični kaos.

Film si lahko od danes ogledate v Kolosejih Ljubljana, Maribor in De Luxe Kranj ter Planetih Tuš v Celju, Kranju, Mariboru, Novem mestu in Kopru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.