Znebila se bo vseh svojih tetovaž

Foto: Žurnal24 kelly osbourne
Letos se je znebila kar nekaj odvečnih kilogramčkov, zdaj pa se Kelly Osbourne namerava znebiti še svojih tetovaž.
Oglej si celoten članek

Pri 25-ih letih je Kelly Osbourne le pristala na trdnih tleh. V svoji kolumni za britansko revijo Closer je naznanila, da si bo lasersko odstranila 15 tetovaž, ki krasijo njeno telo.

Za ta korak se je odločila, ko so maskerji na snemanju filma Should've Been Romeo zakrili vse njene poslikave. "Obiskala sem že svojega dermatologa, z laserskim odstranjevanjem pa bom začela takoj, ko bom imela dovolj časa," je zapisala.

Proces odstranjevanja ne bo kratek in neboleč. "Kar nekaj mesecev bo trajalo in čeprav se bolečine prav nič ne veselim, sem slišala, da boli manj kot izdelava tatuja. Upam, da res!" je svoj strah delila z bralci in dodala, da ne sovraži vseh svojih tatujev. "Nekateri imajo poseben pomen, na primer tisti, ki ga ima tudi moj brat Jack, imam pa občutek, da so nekateri napaka.“

Lani je Kelly pojasnila, da so bile tetovaže prav poseben način, s katerim je jezila svoja starša Sharon in Ozzyja Osbournea.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.