Zoe razkrila imeni dvojčkov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Igralka Zoe Saldana je konec novembra rodila dvojčka. Z možem sta zanju izbrala zanimivi imeni.
Oglej si celoten članek

Igralkini predstavniki so potrdili, da je 27. novembra v Los Angelesu rodila zdrava fantka. Dečka slišita na imeni Cy Aridio in Bowie Ezio. "Mati in sinova so zdravi in srečni. Zoe in Marco sta hvaležna oboževalcem za njihovo podporo in lepe želje," so zapisali. 

Da bosta otroka dobila malce nenavadni imeni, je igralka namignila že ob gostovanju v oddaji Ellen DeGeneres. "Vsak dan prejemava sporočila staršev. 'Ime bi jima moralo biti Rocco, Giovanni, Luigi, Antonio, Ramon, Jose.' Ob tem si misliš samo, ljudje malo se umirite. Sva malo bolj hipija ... samo da bi bila zdrava," je takrat dejala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.