Zoe Saldana ima novega

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Potem ko se je razšla z Bradleyjem Cooperjem, je Zoe Saldana že našla novega moškega.
Oglej si celoten članek

Igralka Zoe Saldana, ki jo lahko občudujemo v novem znanstvenofantastičnem spektaklu Zvezdne steze v temo, je našla novo ljubezen. Zagledala se je v italijanskega umetnika Marca Perega, ki je močno podoben igralcu Johnnyju Deppu.

Na zasebni zabavi je igralka izkazovala nežnosti s kiparjem. "Bila sta si zelo blizu, kasneje pa sta se poljubljala," je povedal vir. Zoe in Marco se poznata že dlje časa, sta namreč prijatelja. A očitno je morda še prekmalu, da bi lahko rekli, da sta par, je še znano. Zoe se je lani razšla z igralcem Bradleyjem Cooperjem, nedavno pa povedala, da ne misli več hoditi z igralci.

Kipar, ki je napovedal Amyjino smrt

Umetnik, ki ima dolge lase, je zelo podoben Johnnyju Deppu, še bolj pa njegovemu filmskemu liku kapitanu Jacku Sparrowu iz odisejade Pirati s Karibov. Nekoč je profesionalno igral nogomet, vendar se je nogometni karieri zaradi poškodbe noge odpovedal. Preusmeril se je v umetnost, med drugim je enega svojih prvih kipov prodal italijanski modni ikoni Giorgiu Armaniju. Leta 2008 je napovedal, da bo pevka Amy Winehouse umrla. Takrat je oblikoval kip v njeni podobi, naslovil pa ga je "Dobra rock zvezda je mrtva rock zvezda". Pevka je tri leta kasneje res umrla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.