Zoran Dragić pokazal svoja otroka

Foto: Profimedia Zoran Dragić se je v Italijo preselil pred začetkom lanske sezone.
Zoran Dragić se je v Italijo preselil pred začetkom lanske sezone.
Pravi, da pogreša svoj naraščaj.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski reprezentant Zoran Dragić, ki bo do konca sezone igral za špansko Baskonio, ki nastopa v evroligi, je na družbenem omrežju objavil fotografijo sina Marka, ki je star štiri leta, in hčerke Ane, ki se je rodila leta 2018.

"Še ena ljubezen mojega življenja je končno tukaj in je popolna. Je že očkova princeska. Pozdravljena Ana. Naj vam povem, kako neverjetne so ženske. Neverjetno je, kaj zmorejo, zato se Bogu zahvaljujem za svojo ženo, preprosto je najboljša in zelo močna. Zelo sem srečen,“ je takrat Zoran zapisal na družbenem omrežju

Dva otroka, sina Mattea in hčerko Victorio, ima tudi njegov starejši brat Goran.

To je najbolj kulski kanal na YouTubu!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.