Zredila se je za 33 kilogramov!

Foto: Profimedia kris jenner Foto: Profimedia kris jenner Foto: Profimedia kris jenner Foto: Profimedias kris jenner
"Neprepoznavna je,“ je o Kris Jenner povedal vir, ki trdi, da se je glava družine Kardashian-Jenner zredila za 33 kilogramov.
Oglej si celoten članek

60-letna Kris Jenner je na otoku slavnih in bogatih, St. Barts, počitnikovala v družbi svojega mlajšega ljubimca Coreyja Gambla. Ta je pred paparaci poskušal skriti zadnjico svoje slavne partnerice, a neuspešno.

Mu je to naročila Kris, ki naj bi se v štirih mesecih zredila za kar 33 kilogramov? Morda, zagotovo pa se je Kim Karadshian ob posnetkih matere v kopalkah prešerno nasmejala. Med nosečnostjo je morala namreč poslušati Krisine očitke, da preveč je.

Kris naj bi se zredila zaradi stresa – Kimina rizična nosečnost, Robova sladkorna bolezen, slabo zdravstveno stanje Lamarja Odmoma in še konec Kourtneyjine zveze s Scottom Disickom.

Mama Kardashian pa se ni tolažila le s hrano … Vir trdi, da je na dan spraznila tudi po štiri steklenice rdečega vina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.