Zrnec potrdil, da je spet zaljubljen

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Jurij Zrnec in Aleksandra Ilijevski sta potrdila govorico, da sta par.
Oglej si celoten članek

Vest, da je med igralcem in mlado pevko preskočila iskrica, se je prvič pojavila februarja. Par se na namigovanja doslej ni odzval, sedaj pa sta potrdila, da govorica drži. "Da, zakaj ne? Sva. Seveda sva par, a ne?" je za portal 24ur povedal Jurij, Aleksandra pa je dodala: "Ja, glej. Sva, ne."

Golobčka sta se spoznala konec lanskega leta. Združila ju je glasba. Aleksandra je namreč pevka Pliš, s katero je Zrnec posnel dve skladbi in ju bodo predstavili marca, ko bo igralec praznoval svoj 37. rojstni dan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.