Zuckerbergovi medeni tedni pri naših sosedih

Foto: FameFlynet Mark Zuckerberg Foto: FameFlynet Mark Zuckerberg Foto: FameFlynet Mark Zuckerberg Foto: FameFlynet Mark Zuckerberg Foto: FameFlynet Mark Zuckerberg
Ustanovitelj Facebooka, milijarder Mark Zuckerberg, medene tedne preživlja v sosednji Italiji.
Oglej si celoten članek

Mark Zuckerberg in njegova žena Priscilla Chan, s katero se je poročil 19. maja, medene tedne preživljata v sosednji Italiji, natančneje na obali Amalfi. Kljub vsemu denarju pa par ne deluje prav nič petično, naokoli se namreč sprehajata kar v pohodniških čevljih in natikačih.

Kljub svoji preprostosti pa sta vseeno presenetila lastnika in zaposlene v neki restavraciji v Rimu, ki sta jo po plačilu obeda v vrednosti 32 evrov kljub drugačni ameriški navadi zapustila brez napitnine. Mladi milijarder naj bi bil po besedah lastnika restavracije Umberta Pavoncellota sicer zelo zadovoljen z obrokom. "Vprašal sem ju, ali jima je bil obrok všeč, in oba sta bila zadovoljna," je povedal ter dodal: "Res sta bila videti zaljubljena. Raviole sta jedla iz istega krožnika."

To naj sicer ne bi bilo prvič, da ustanovitelj Facebooka v restavraciji ni pustil napitnine. Podobno naj bi namreč storil že dan prej v gostilni blizu trga Campo de Fiori.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.