Žurajte in prispevajte z razlogom

Foto: Marko Ocepek
Foto: Marko Ocepek
Poletje je že skoraj naokoli in dočakali smo še en, letos 10. Žur z razlogom, ki bo odmeval v ljubljanske parku Tivoli. Pestro bo tudi tokrat, vaša razgreta telesca bo na plesišču zavrtel nihče drug kot Umek. Začetek je ob 16. uri.
Oglej si celoten članek

Tudi letos se ponuja priložnost, da se s prijatelji zberete v parku Tivoli v Ljubljani, kjer se bo zgodil okrogli 10. Žur z razlogom.

Žura kajpak ni brez DJ Umeka, s katerim boste v elektronskih bitih nadaljevali tradicijo in širili zgodbo ozaveščanja mladih o problematiki nasilja.

Tudi tokratni Žur z razlogom ostaja zvest svojemu poslanstvu - spodbujanju socialnega čuta med mladimi in premagovanju ravnodušnosti do nasilnih dejanj.

Ob okrogli obletnici tako organizatorji kot tudi Umek upajo na največjo udeležbo mladih doslej. "Jaz bi bil vesel še večje množice pod odrom. Preprosto zato, ker bi to pomenilo, da smo zbrali še več sredstev za pomoči potrebne ljudi. To bi obenem pomenilo, da smo s sporočilom dosegli še več ljudi in tudi pogled na še večjo množico bi verjetno sprožil dodatno širitev našega sporočila, da je nasilje, predvsem med mladimi, out! Sicer pa bi znal nov rekord pasti prav letos, saj se nam obeta čudovito vreme. Pa ne pozabite: letos začnemo že ob 16.00, prvih tisoč obiskovalcev pa prejme moj promo-CD," pred današnjo preireditvijo še sporoča Umek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.