"Zveza s Severino ni bila čustvena"

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Milan Popović je za srbski Blic razkril nekaj podrobnosti iz svojega zasebnega življenja.
Oglej si celoten članek

Kralj bakra, eden izmed najbogatejših Srbov, lastnik hotelov, letala, več avtomobilov in nekdanji fant hrvaške pevke Severine, s katero ima sina Aleksandra, je spregovoril o svojem življenju.

Medtem ko je povedal, da mora biti na tekočem z vsem, kar se dogaja z njunim sinom, in pojasnil, da je to mogoče le, če starša komunicirata, se sprašuje, kako se jima bo s Severino prek odvetnikov uspelo dogovoriti, ali bo šel sin v vrtec ali ne.

Spregovoril je tudi o zvezi s slavno pevko. "Z mojega stališča je bila to starševska zveza in nikakor ne čustvena. Čustvena zveza je prenehala sredi leta 2011. Takrat je bil Aleksander ravno spočet."

Na vprašanje, komu je sin bolj podoben, pa odgovarja: "Je nekako mešanica Severine in mene. Ima moje ustnice in spodnji del obraza, njene oči in moje lase. Kakšen pa bo imel značaj, se še ne ve, ker je še majhen."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.