Zvezdnik Forresta Gumpa pokopal komaj 33-letnega sina

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Umrl je sin Garyja Sinisa, zvezdnika filma Forrest Gump.
Oglej si celoten članek

Mac Sinise se je že leta boril z redko vrsto raka, pred diagnozo pa je igral v očetovi glasbeni skupini. Najprej na bobnih, ko pa je zaradi bolezni pristal na vozičku, se je naučil igrati orglice. Mac je bil star 33 let, piše Daily Mail. Novico o smrti je delil Gary. Objava na spletni strani Fundacije Gary Sinise pravi, da se je Mac že leta boril z redko obliko kostnega raka. 

Sinise je razkril, da je sin diagnozo dobil avgusta leta 2018, le nekaj mesecev po tem, ko so njegovi ženi Moiri Harris povedali, da ima raka na dojki v tretjem stadiju. Njena bolezen je po zdravljenju prešla v stanje mirovanja, Mac pa je imel leta 2018 operacijo, a se je leto kasneje bolezen vrnila in razširila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.