Zvezda morala v bolnišnico: Natašo Bekvalac pretepel mož

Foto: Profimedia
Nataša Bekvalac si je morala po sporu s soprogom poiskati zdravniško pomoč.
Oglej si celoten članek

Znano srbsko pevko Natašo Bekvalac je pretepel njen mož, je poročal Alo. Lepotica je po konfliktu s soprogom, ki ga je prijavila policiji, zaradi poškodb obraza odšla na urgenco.

Foto: Facebook Nataša Bekvalac

Do spora na bi po pisanju omenjenega medija prišlo po tem, ko je Nataša na moževem telefonu našla ljubezenska sporočilca drugih žensk. Nataša se je poročila septembra lani, konec februarja pa je rodila hčerko Katjo

Nasilnemu možu po pisanju Blica grozi zaporna kazen. Če bi bilo ugotovljeno, da ji je zadal lažje telesne poškodbe, ga lahko obsodijo do največ tri leta zapora, zaradi povzročitve težjih poškodb pa mu preti med 2 in 10 let zapora.

Na osnovi dokaznega materiala so možu izrekli prepoved približevanja, prav tako pa z ženo en mesec ne sme komunicirati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.