Zvezda naše oddaje Ljubezen po domače zadovoljevala sotekmovalca v Srbiji

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Mislila je, da bo osvojila srce Mateja Ruparja, a ji je dal košarico.
Oglej si celoten članek

Srbski producenti očitno obožujejo slovenske starlete.

Po Mireli Lapanović, ki smo jo lahko videli tudi v šovu Parovi, in Denise Dame, ki je lani gledalce Zadruge razveseljevala z vročo akcijo v kopalnici, se je seksu pred kamero v istem šovu predajala tudi Urša Škofic, znana iz šova Ljubezen po domače. Urša se je takrat borila za Mateja Ruparja, ki je zaslovel s Kmetijo. Odšla sta celo na romantično potovanje, kjer pa je branil njenega poljuba. Več o tem TUKAJ.

Lepotica je v posteljo skočila z bosanskim vplivnežem Bilalom Brajlovićem, ki jo je začel poljubljati in slačiti. Urša se je sprva še branila, nato pa popustila in se "spustla v oralno zadovoljevanje", poroča srbski Espreso.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:08 12. September 2022.

    Znana je tok,kot moj k...c!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.