Zvezda serije Emily v Parizu spregovorila o borbi z levkemijo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kar eno leto preživela v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica priljubljene serije Emily v Parizu, katere tretja sezona prihaja na Netflix 21. decembra, igralka Ashley Park je spregovorila o dramatičnem obdobju, ko so ji pri rosnih 15. letih diagnosticirali akutno mieloično levkemijo. Kot najstnica je tako skoraj eno leto preživela v bolnišnici in dala čez intenzivne kemoterapije. 

"Ko je rak fizično zapustil moje telo, je bilo moje poslanstvo preprečiti, da bi vplival na moje življenje. Nisem želela, da bi me definiral. Ljudje so bili zelo zaskrbljeni zame, jaz pa sem postal sem oseba, ki je imela v glavi le eno: V redu sem. Ne skrbite zame. Naredila bom, kar si želim," je povedala v intervjuju za digitalno revijo Shape.

Parkova je izkoristila navdih, ki ga je dobila po zmagi nad rakom in je že na samem začetku svoje igralske kariere na Broadwayu izvajala osem do devet predstav na teden. Iz izkušenj se je naučila, da mora skrbeti za svoje zdravje, če želi še močneje segati po svojih sanjah. "Ko toliko nastopaš, se zaveš, da je tvoje telo tvoj inštrument. Zato ga moraš obravnavati kot takega in res skrbeti zanj," je povedala. Čeprav se je ukvarjala z vsem, od joge do teka, pilatesa in plesa, je ostala osredotočena predvsem na vsakodnevno gibanje. "Včasih je težko zaradi mojega urnika snemanja, zato sem se naučila, da moram, če hočem ostati motivirana, prilagoditi vrsto telesne dejavnosti svojemu življenju v danem trenutku," je pojasnila, da da veliko povdarka tudi na uravnoteženo prehrano rastlinskega izvora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.