Zvezda serije Polna hiša prosi za "urgentno ločitev“

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zato se nekdanji igralki tako mudi.
Oglej si celoten članek

Kar se je februarja 2014 začelo z zaročnim prstanom, vrednim 73 tisoč dolarjev, se bo zdaj očitno končalo z ločitveno vojno. Nekdanja igralka in modna oblikovalka, Mary-Kate Olsen, in brat nekdanjega francoskega predsednika, Olivier Sarkozy, sta se po slabih petih letih zakona razšla.

Kaj se je zgodilo, ni znano, je pa Sarkozy ženi preko odvetnikov sporočil, da ima do 18. maja čas, da iz skupnega stanovanja odnese svoje stvari. Zaradi izrednih razmer pa je to po besedah Olsenove nemogoče. Moža, ki je brez njene vednosti prekinil najem stanovanja, je prosila, da rok podaljša do konca meseca, a se Sarkozy na njeno prošnjo ni odzval.

Foto: Profimedia olivier sarkozy, mary-kate olsen
Mary-Kate je zato sodišče sedaj zaprosila za "urgentno ločitev“. Za začetek ločitvenega postopka je sicer prvič zaprosila že sredi aprila, a se sodišča v New Yorku zaradi koronavirusa z ločitvami razen v nujnih primerih ne ukvarjajo. Zvezdničin primer je nujen, saj bo le z začetkom ločitvenega postopka v veljavo stopila predporočna pogodba, s katero je 33-letnica zavarovala svoje premoženje. Skupaj s sestro Ashley imata v lasti dve modni blagovni znamki. Njuno premoženje je ocenjeno na pol milijarde dolarjev. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.