Zvezdana gre na lepotno operacijo

Foto: Žurnal24 (Foto: Mediaspeed.net)
Igralka Zvezdana Mlakar se je odločila za manjši lepotni popravek. Pri svojih 52 letih si bo po temeljitem premisleku privoščila korekcijo prsi.
Oglej si celoten članek

Zvezdana je za razliko od ostalih slovenskih estradnic o lepotnem podvigu spregovorila odkrito in javno. Bralcem revije Story je zaupala, zakaj se je pri 52 letih odločila za korekcijo prsi. "Prej sem bila vedno proti plastičnim operacijam, tudi moja preobrazba je sprva temeljila na naravnih metodah," je povedala in dodala, da je sčasoma naredila preskok. "Fiksne ideje v življenju, ki nam narekujejo, kaj je prav in kaj ne, lahko naredijo veliko škodo."

 

Foto: Žurnal24 Zvezdana Mlakar

Ob tem se je zgledovala predvsem po Madonni, ki je približno enakih let. "Navadno sem si rekla, da se ona lahko bori proti staranju, ker ima okoli sebe ekipo strokovnjakov. Zdaj pa lahko iz lastnih izkušenj povem, da ni treba biti Madonna in imeti kupov denarja, da bi dosegel vidne spremembe. Treba se je le odločiti in žrtvovati nekaj denarja, predvsem pa čas, da se posvetiš samemu sebi."

A Zvezdana kljub temu poudarja, da si prsi ne bo povečala, odločila se je le za manjši lepotni popravek. "Ne gre za umetne prsi ali vsadke, ampak le za korekcijo oziroma lifting." O botoksu in korekciji obraza pa ne razmišlja. "Glede na to, da izvajam obrazno jogo, s katero krepim mišice na obrazu, v tem ne vidim smisla."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.