Zvezdana Mlakar je postala babica

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Naša igralka Zvezdana Mlakar je včeraj zvečer postala babica. Njen sin ji je poklonil vnukinjo Emo Stelo.
Oglej si celoten članek

"Dragi moji ... Nocoj ob 10h zvečer je ugledala luč sveta majcena deklica, dobrodošla Ema Stela! Moja zvezdica, moja vnukinja! Poskušam dojeti to nedoumljivo dimenzijo življenja, v meni se pretakajo solze sreče, vriski veselja in svečanost trenutka!" je na svojem Facebook profilu zapisala Zvezdana, ki je zaradi vnukinje presrečna.

"Moji so odšli proslavljat, jaz pa sedim doma in razmišljam o njej, ki je prišla v moje življenje kot izpolnjeno hrepenenje po hčerki, kot darilo tega težkega leta, moja mala metuljčica, ki je tudi del mene. Stala ji bom ob strani do zadnjega svojega diha," je še dodala.

Zvezdani tudi mi iskreno čestitamo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:53 4. September 2012.

    tako da....<br />je tudi ona morala po pomoč k plastiku-fantastiku...<br />ima pa plus,da se ni tako deformirala , kot molkova...

  • zic
    22:16 3. September 2012.

    kot babica je zgledala že davno preden je dobila vnukinjo, tako da....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.