Zvezdana Mlakar: "Ko se razideš … razširiš krila"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Zvezdana Mlakar začenja novo poglavje.
Oglej si celoten članek

Kot je prva poročala Suzy, je za Zvezdano Mlakar delavno poletje, saj bo luč sveta kmalu ugledal njen avtorski spletni program, Zvezdina skrivnost. Igralka in voditeljica je na svoji kmetiji posnela kar 60 intervjujev, ki se dotikajo področja zdravja, odnosov, ezoterike in duhovnosti. Program bo na Facebooku zaživel 6. novembra.

"Na začetku so bolj drugi verjeli vame, kot sama vase, a ko se razideš z idejo, da ne zmoreš, takrat razširiš krila. Najprej sem začela snemati povsem sama, nato pa so to prevzeli profesionalci. Zato program ne bo zastonj, temveč za ceno ene kave na dan. Ob tem bodo udeleženci deležni daril, knjig in terapij," je Zvezdana za Žurnal24 povedala o svojem spletnem programu, polnem zgodb, ki zdravijo in zabavajo, saj pravi, da življenja ne gre jemati preveč resno. Trajal bo štiri mesece, igralka se bo javljala tudi v živo. Vseboval bo celo tečaj nastopanja, Mlakarjeva pravi, da si želi različno mislečega občinstva, ki misli s svojo glavo. Še vedno pa ostaja zvesta tudi televiziji. 

Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:17 28. September 2020.

    Ko se razideš... razširiš p(t)ičko.

  • 16:10 27. September 2020.

    scalino pit

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.