Zvezde derejo v Cannes

Foto: Promo Scena 13.05.13, Inside Llewyn Davis, foto: promo
Jutri se z Gatsbyjem začenja canski filmski festival.
Oglej si celoten članek

Cannes bo od jutri postal magnet za zvezde, saj se z dramo Veliki Gatsby začenja najpomembnejši filmski festival na svetu.

Canski festival bo na rdečo preprogo letos med drugim privabil Stevena Soderbergha, Joela in Ethana Coena, Romana Polanskega ter mnoge druge režiserje in njihove igralce, ki se bodo v tekmovalnem programu potegovali za zlato palmo. Kdo jo bo dobil, bo odločila žirija, ki ji tokrat predseduje dvakratni oskarjevec Steven Spielberg, na čelu žirije, ki bo izbirala najboljšega v kategoriji posebni pogled, pa bo Thomas Vinterberg.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.