Zvezde, ki se slišijo čez mejo

Foto: EPA Jamiraquai Foto: EPA Portishead Foto: EPA Lou Reed Foto: EPA Amy Winehouse Foto: EPA Foo Fighters
Glasbeni festivali. Italija, Avstrija, Madžarska, Hrvaška in Srbija.
Oglej si celoten članek

Vsi, ki prisegate na glasbene festivale v tujini, boste lahko na njih tudi letos ujeli številna svetovno znana imena iz sveta popularne glasbe. Tokrat smo izbrali štiri večje festivale, ki se bodo v poletnih mesecih odvijali v sosednjih državah, ter srbski Exit, ki ga Slovenci med tujimi festivali najbolj množično obiskujemo.

Exit bo dobil dokumentarec
Festival na Petrovaradinski trdnjavi v Novem Sadu poleg nas in CNN, ki ga je uvrstil med devet naj festivalov na svetu, navdušuje Britance. Potem ko so ga pred leti razglasili za najboljši festival v Evropi, bo Channel 4 o njem letos posnel celo dokumentarni film. Sicer pa lahko nekatere osrednje nastopajoče, kot so Arcade Fire, Jamiroquai in Grinderman, ulovite tudi veliko bliže – na zagrebškem INmusicu, ki se bo zgodil že naslednji teden.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.