Zvezde, ki so umrle v letalski nesreči

Foto: Žurnal24 55. avgusta 2001 je umrla 22-letna zvezdnica r'n'b'-ja Aaliyah. Njeno letalo je Foto: Žurnal24 Popularna poljska pevka Anna Jantar je umrla leta 1980 v bližini letališča v Var Foto: Žurnal24 Popularni pevec Buddy Clark je skupaj s petimi pritaleji leta 1949 najel letalo, Foto: Žurnal24 Producent David Angell, ki je ustvaril uspešnici Na zdravje! in Frasier, je umrl Foto: Žurnal24 Pevec in tekstopisec Jim Croce je umrl 20. septembra 1973. Foto: Žurnal24 Leta 1997 je umrl country pevec John Denver, znan po svoji pesmi Take Me Home, C Foto: Reuters V letalski nesreči leta 1999 sta umrla John F. Kennedy mlajši in njegova žena Ca Foto: Žurnal24 Leta 1982 je umrl slavni pevec gospela Keith Green. Foto: Žurnal24 Devet kilometrov od Züriškega letališča je med pristajanjem v dežju in snegu uga Foto: Žurnal24 Otisa Reddinga je na življenjski poti decembra 1967 ustavilo letalo, ki se je za Foto: Žurnal24 Štiri leta pred Otisom je v tragični letalski nesreči v svojem tridesetem letu ž Foto: Žurnal24 Ameriški pevec in tekstopisec je v letalski nesreči umrl leta 1985. Foto: Žurnal24 Popularna indijska igralk Soundarya je umrla leta 2004, ko je letalo strmoglavil Foto: Žurnal24 Stevie Ray Vaughan je umrl v helikopterski nesreči, ki se je pripetila zaradi pi
V letalskih nesrečah so ugasnila življenja mnogih zvezdnikov. V galeriji so oglejte čigava življenja so ugasnila na grozljiv način.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.