Zvezde plešejo: Denis Toplak že takoj dobil kazen

Začelo se je s slabo voljo.
Oglej si celoten članek

V letošnji sezoni šova Zvezde plešejo se za plesni globus poteguje tudi zmagovalec Kmetije Denis Toplak, ki ga bo plesnih korakov učila Nina Gerič. A že prvi trening je pri Denisu povzročil slabo voljo. Pa ne zaradi plesalke ali težkih korakov, ampak kazni za parkiranje: "Čeprav sem dal na avto parkirni listek, se je trening malo zavlekel. Če sem odkrit, sedem ur. Da, res je, z Nino sva trenirala sedem ur."

Če bo kazen poravnal v enem tednu, bo ta znašala 12 evrov: "So mi soplesalci povedali, da imate v Ljubljani kazni za parkiranje v višini 12 evrov, tako da sem si oddahnil, da sploh ni toliko."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 09:52 7. Marec 2020.

    Cisti LGTB-jevec,ogabna plasticna spaka

  • 07:43 7. Marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 02:18 7. Marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.