Zvezde plešejo: Gašper Rifelj z oboževalci delil žalostno vest

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Drži se, Gašper.
Oglej si celoten članek

Pevec in finalist šova Zvezde plešejo, Gašper Rifelj, je nekaj časa okleval, nato pa s svojimi sledilci delil svojo veliko žalost. Simpatični mladenič žaluje za svojo babico.

"Nekaj časa sem se obotavljal, ali bi naredil to objavo ali ne, in sem se odločil, da če delim z vami vse lepe trenutke, bom delil z vami tudi svojo žalost, ki jo trenutno čutim ter predvsem bi rad delil z vsem svetom to, kako čudovito in zlato staro mamo sem imel. Moja druga mama, ki je skrbela zame, odkar sem prišel na svet,“ je na Facebooku ob skupni fotografiji zapisal pevec in dodal, da je imela njegova babica veliko srce in da ga je skupaj z njegovimi starši izoblikovala v človeka, kakršen je danes.

"Veliko časa sva preživela skupaj in vedno je bila moj angel na Zemlji. Vem, da me bo sedaj čuvala iz nebes, jaz pa jo bom za vedno nosil v svojem srcu. Pogrešal te bom, draga moja 'majka'.“

Gašperju in njegovi družini izrekamo sožalje.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.