Zvezde plešejo: Se strinjamo z Bizovičarjem, da je bil ta nastop sumljiv

Foto: POP TV Natalija Bratkovič Foto: POP TV Natalija Bratkovič Foto: POP TV Natalija Bratkovič Foto: POP TV Natalija Bratkovič Foto: POP TV Natalija Bratkovič Foto: POP TV Natalija Bratkovič Foto: Mediaspeed Natalija Bratkovič
Takšen nasvet je dal Lado Bizovičar Nataliji Bratkovič.
Oglej si celoten članek

Prva oddaja druge sezone Zvezde plešejo je za nami. Skozi oddajo sta uspešno krmarila Peter Poles in lanski zmagovalec Dejan Vunjak, ki je stopil v čevlje Tare Zupančič. Lestvica je postavljena visoko, skoraj v en glas kimajo sodniki, ki so na prvo mesto postavili Gašperja Riflja in Majo Geršak z odplesano salso, medtem ko sta najmanj točk dosegla Sašo Stare in Tadeja Pavlič.

Na parketu pa sta bila to nedeljo najbolj "vroča“ Natalija Bratkovič in njen soplesalec Arnej Ivkovič. Njun dunajski valček je na trenutke spominjal na predigro, zato ni bilo prav nič čudno, da ju je Lado Bizovičar vprašal: "Koliko časa pa vidva hodita, ker tole pa ne more biti naključje? To je meni čudno.“ Natalija je ves čas plesala z odprtimi usti, zato ji je Bizovičar ponudil še nasvet. "Lastovička, zapri kdaj usta. Neki se dogaja. Nič ne bom rekel. Počakajmo do konca sezone, morda se poročita.“

Natalija je sicer pred nastopom izjavila, da ta ples od nje zahteva vse, česar nima -  nežnost, čutnost, ženstvenost in mehke gibe. To je opazila tudi žirantka Nika Ambrožič Urbas, ki je izjavila, da bo pri Nataliji odslej pozorna predvsem na to, ali ji bo na plano uspelo zvabiti svojo nežnejšo plat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:11 13. Marec 2018.

    Najbolj antipatična je tale Natalija. Ima se za oh in sploh, pa je daleč od tega.

  • 13:54 12. Marec 2018.

    Iz dneva v dan, bolj osladen.. bizovičar

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.