Zvezde plešejo: Takšen je bil njihov honorar

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Revija Zvezde piše, da so tekmovalci šova Zvezde plešejo za sodelovanje dobili 500 evrov na oddajo.
Oglej si celoten članek

Dejan Vunjak je veliki zmagovalec letošnje sezone šova Zvezde plešejo. V finale so se poleg njega uvrstili še Denis Porčič in Maja Martina Merljak, za pokal pa so na plesnem parketu znoj in solze pustili še igralka Urška Markež Vučak, novinarka Nuša Lesar, igralec Igor Štamulak, arhitektka Leticia Slapnik Yebuah, pevec Jernej Tozon, manekenka Iryna Osypenko, novinar Janez Usenik, maneken Miha Dragoš in igralka Aleksandra Balzamovič.

Za svoj trud in čas naj bi od POP TV dobili honorar v višino 500 evrov na teden, piše revija Zvezde. Gre za verodostojen podatek? Eden od naših virov je informacijo potrdil, drugi pa jo je ovrgel, največja komercialna televizija pa višine honorarja ne komentira. "Zvezde so za sodelovanje dobile honorar. Višina honorarja je del pogodbe o sodelovanju, ki je poslovna skrivnost,“ je vse, kar so nam o tej temi povedali na POP TV.

V preteklih šovih, v katerih so sodelovali znani, je bila višina plačila odvisna od pogajanj.

PREBERITE ŠE: Toliko so v resničnostnih šovih zaslužili znani Slovenci

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:19 1. Junij 2017.

    Mene za 2.000 nebi dobili v oddajo. Za vložen trud ni ravno pretirano veliko.

  • 09:55 1. Junij 2017.

    2 jurčka na mesec. Za ta dnar bi bil tudi jaz plesoča "zvezda"

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.