Zvezde plešejo: To je igralec na prvo snidenje prinesel lepi plesalki

Foto: POP TV IVICA VERGAN in MATEJ KRAJCER Foto: POP TV GORKA BERDEN in ANDREJ REBULA Foto: POP TV GAŠPER RIFELJ in MAJA GERŠAK Foto: POP TV DEJAN KRAJNC in JAGODA BATAGELJ Foto: POP TV NATALIJA BRATKOVIČ in ARNEJ IVKOVIČ Foto: POP TV NATALIJA GROS in MIHA PERAT Foto: POP TV REBEKA DREMELJ in TOMAŽ ŠTER Foto: POP TV SAŠO STARE in TADEJA PAVLIČ Foto: POP TV SANJA MODRIĆ in MIHA VODIČAR Foto: POP TV ROK KUNAVER in MARTINA PLOHL Foto: POP TV UROŠ BITENC in VALERIYA MUSINA Foto: POP TV WERNER in GORDANA GRANDOŠEK WHIDDON
Rok Kunaver pleše z Martino Plohl, plesalko, ki je lani Chorchypu pomagala do finala.
Oglej si celoten članek

11. marca na male zaslone prihaja druga sezona plesnega šova Zvezde plešejo. POP TV je že razkril pare, ogledate si jih lahko v zgornji galeriji, ki so sedaj seveda v velikem stresu, saj so priprave v polnem teku.

Kljub stresu pa se pari tudi zabavajo, je potrdi igralec iz serije Usodno vino, Rok Kunaver. Ta je bil, ko je prvič srečal plesalko Martino Plohl, živčen, a je živčnost hitro popustila, saj sta se takoj ujela. Igralec je tudi priznal, da si je želel plesati z Martino, ki je lani Chrochypu pomagala do finala. 

Martina pa je o svojem soplesalcu povedala, da mu njen način dela ustreza, zato sta skupaj zelo ustvarjalna in produktivna. Temnolaska je tudi razkrila, da je bil Rok zelo presenečen, ko je izvedel, da bo plesal z njo. Na prvo snidenje ji je prinesel šopek belih marjetic. Pravi kavalir ...

Zvezde plešejo Natalija Gros: "Kljub tragediji sem vedela, da bom šla naprej"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.