Zvezdi 9 tednov in pol po 26 letih spet skupaj

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Po kultni erotični drami Devet tednov in pol najbolj znana filmska ljubimca Kim Basinger in Mickey Rourke spet snemata skupaj.
Oglej si celoten članek

Kim Basinger in Mickey Rourke, ki sta se v 80. letih proslavila z glavnima vlogama v kultni klasiki Devet tednov in pol, po 26 letih spet snemata skupaj, in sicer politični triler Black November. Igralca sta sicer leta 2009 nastopila v filmu Breta Eastona Ellisa The Informers, vendar nista imela skupnih prizorov in sta se srečala šele na premieri filma.

Kim sicer v zadnjih desetih letih ni imela najbolj srečne roke pri izbiri vlog, Rourke pa je v tem času s svojo zasvojenostjo z mamili dosegel dno, čeprav mu je leta 2008 uspel veliki povratek s filmom Rokoborec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.