Zvezdi našega Big Brotherja zaročenec kupil darilo za 200 tisoč evrov

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Darilo, da te kap …
Oglej si celoten članek

Oboževalci srbske starlete Soraje Vučelić (33), ki je leta 2015 sodelovala tudi v našem Big Brotherju, pravijo, da bi bili te dni z veseljem na njenem mestu. Njen skrivnostni zaročenec, šlo naj bi za znanega srbskega podjetnika, je svojo drago namreč razveselil z darilom, vrednim dobrih 200 tisoč evrov. 

Srbski mediji poročajo, da je Soraja na klic zaročenca odhitela iz hotela, kjer sta stanovala, saj ji je za hrbtom pripravil presenečenje, ki ga niti slučajno ni pričakovala. Njen vozni park je namreč oplemenitil s čisto novim Lamborghinijem. Lepotica je od sreče menda začela glasno vriskati. 

Po poročanju srbskih medijev je Soraja poročne načrte sicer prestavila, saj ji je pot prekrižala koronakriza in pa nesoglasja z zaročencem okoli seznama svatov. Njen zaročenec namreč ni zato, da bi bile na svatbi prisotne tudi njene prijateljice in znanke, za katere verjame, da z njegovo zaročenko prijateljujejo le zaradi denarja. Špekulira se, da naj bi se par poročil v Rusiji, kjer sta za slavje menda že rezervirala luksuzni hotel, še piše 24Sata.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 23:45 22. Maj 2020.

    Takele ženske pa nikoli ne bi maral za svojo ženo. Morda za en dan, za ženo pa nikoli.

  • 17:56 21. Maj 2020.

    Katastrofa. Ne vem kaj je nekaterim moškim, da padajo na to.... Grozno izgleda...

  • 07:02 21. Maj 2020.

    ta zmazek moraš odložiti zraven baterij in akumulatorjev, ne zraven plastike.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.