Zvezdnica serije Melrose Place mladoletnika prisilila v oralni seks

Foto: Profimedia
Je Jamie Luner v težavah?
Oglej si celoten članek

Neki moški je igralko Jamie Luner prijavil policiji, ker naj bi ga leta 1998 spolno nadlegovala. Domnevna žrtev trdi, da je Lunerjeva na njem izvajala oralni seks, ko mu je bilo 16 let. Igralka je bila takrat stara 26 let in na vrhuncu svoje kariere. V tistem obdobju je namreč igrala Lexi Sterling v seriji Melrose Place.

Policija menda še ni začela s preiskavo, 46-letna zvezdnica pa se na obtožbe še ni odzvala. Oralni seks z mladoletnikom se lahko po kalifornijskem zakonu obravnava kot kaznivo dejanje ali prekršek. Za prekršek gre, če je bila žrtev stara nad 16 let in je v spolni akt privolila. Če je bila vanj prisiljena, potem igralki, če bi jo spoznali za krivo, grozi deset let zapora, sicer le eno leto.

Obstaja pa velika verjetnost, da je primer že zastaral. V primeru, da je mladoletnik privolil v spolni akt, je treba dejanje namreč prijaviti v roku enega leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 01:17 28. Februar 2018.

    Hahaha, svašta !

  • 23:31 27. Februar 2018.

    Bedak....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.