Zvezdna napoved za kozoroge, vodnarje in ribi

Foto: Žurnal24 Kaj kažejo zvezde kozorogom, vodnarjem in ribam?
Kozorogi na vodilne položaje. Vodnarji med svetovno priznane fotografe. Ribi na področje filantropije. Se strinjate z napovedmi?
Oglej si celoten članek

© iStockPhoto

 
KOZOROG
Kozorogi so zemeljsko znamenje in zato odgovorni, disciplinirani in praktični, predvsem pa zelo ambiciozni. Na poti k zastavljenim ciljem jih zlepa nič ne ustavi. Videti so tihi, mirni in neopazni.

Karierni nasvet

Uživali boste na vodstvenem ali vplivnem položaju, saj ste trdna, resna in zelo organizirana oseba. Usmerite se na področje financ – na primer svetovanje, računovodstvo, borzo. Uspete pa lahko tudi na področju informacijske tehnologije. Medicina in pravo sta prav tako področji, ki bi vas utegnili pritegniti.

Napotek delodajalcu
Zaposlenim kozorogom zaupajte izpeljavo zahtevnejših projektov, ki zanje pomenijo izziv – to jih žene naprej. Njihova slabost je le, da so na začetku preveč navdušeni, nato pa postanejo včasih kar malo preveč sproščeni in "easy going". Zaradi tega se kdaj pa kdaj zgodi, da zadolžitve ne opravijo v danem roku. So pa to izrazito lojalni in so vredni zaupanja.

 © iStockPhoto

 
VODNAR
Ljudje, rojeni v tem znamenju, so navadno študiozni, neodvisni v svojem razmišljanju in početju ter sposobni iznajti načine in sredstva za rešitev zapletenih problemov. Vodnarji so prijazni, nežni v pogovorih, a radi presenečajo s svojimi izjavami ali prevzemajo nepredvidljive pobude.

Karierni nasvet

Inteligenca, originalnost, napreden in progresiven um so nekatere vaše lastnosti, zaradi katerih bi bili dober igralec/-ka (na primer gledališki), fotograf/-inja, priznani pesnik ali pesnica, lahko pa tudi član/-ica uspešne glasbene skupine. Zaradi vaše vedoželjnosti bi bilo za vas lahko zanimivo tudi področje astronomije ali področje raziskovanja.

Napotek delodajalcu
Vodnarji so izrazito pošteni, zato izredno črtijo vsakršno krivico in nepoštenje. Na delovnem mestu so zaradi svoje inteligentnosti, pravičnosti in pripravljenosti pomagati običajno zelo priljubljeni. Ne pustite, da stagnirajo – spodbujajte njihovo inteligentnost in študioznost in jim dodeljujte venomer nove in drugačne zadolžitve. Vodnarji ne delajo zaradi denarja, temveč zato, da se vsak dan kaj novega naučijo.

© iStockPhoto

 
RIBI
To znamenje obvladuje Neptun, ki simbolizira intuicijo, navdih, odprtost, medijske sposobnosti, pa tudi zmešnjavo in indiferenciacijo. Zato ribe pogosto čutijo, kot da ne prihajajo od nikoder. Ker so tako mehke, so izjemno podvržene raznim vplivom, težko izbirajo in se težko v kaj zaženejo.

Karierni nasvet
Ribe so znamenje, ki je globoko povezano z ljudmi – njihov šarm, humor in simpatija jih približujejo drugim. Njihov vladar Neptun jih dela občutljive za človeško trpljenje in zelo sočustvujoče za nesrečo. Usmerite se v poklice, kjer lahko pomagate ljudem, kot na primer v medicino, svetovanje, filantropijo, pravo in morda celo teologijo. Zaradi svoje umetniške žilice pa bi lahko uspeli tudi v katerikoli obliki umetnosti (na primer v gledališču, literaturi, slikarstvu in risanju, glasbi ...).

Napotek delodajalcu
Osebe, rojene v tem znamenju, so precej nestanovitne in zato pogosto menjajo službo in iščejo idealno okolje za ustvarjanje. Kjer se dobro počutijo, se ustalijo in so zelo lojalni delavci. Pohvalite jih za dobro opravljeno delo in jim povejte, kako pomemben člen v podjetju so, in zvesti vam bodo do konca.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.