Zvezdnica Dinastije poskuša rešiti hčerko

Foto: Profimedia Catherine Oxenberg
Prvo reševanje spodletelo.
Oglej si celoten članek

Igralka Catherine Oxenberg, ki jo poznamo iz ameriške nadaljevanke Dinastija, skuša rešiti življenje svoje 26-letne hčerke Indie. Ta je namreč postala članica skupine za samopomoč Nxivm, ki jo vodi Keith Rainere. Za njegovo, na videz nedolžno skupino, pravijo, da je v resnici kult.

"Poskušam rešiti hčerkino življenje,“ je igralka Dinastije povedala za ameriški portal RadarOnline. Njena hčerka India se je pred nekaj meseci pridružila skupini Nxvim. "Še vedno je del te skupine. Grozno je. Deluje kot običajna skupina za samopomoč. Ni želela postati članica kulta. Moj otrok je izbral, po mojem mnenju, najbolj nevaren kult v državi.“

V kultu naj bi po pisanju RadarOnlina imeli celo sužnje, ki jim celo vžgejo začetnice Keitha Rainerja. "Nazadnje sem z njo govorila 20. maja, ko sem jo soočila z dejstvi in jo prosila, naj zapusti kult,“ je povedala igralka in dodala, da soočenje ni zaleglo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:18 25. Oktober 2017.

    Luk i voda

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.