Zvezdnica in njen 16 let mlajši ljubimec sta se požvižgala na paparace

Foto: Profimedia heidi klum, tom kaulitz Foto: Profimedia heidi klum, tom kaulitz Foto: Profimedia heidi klum, tom kaulitz Foto: Profimedia heidi klum, tom kaulitz Foto: Profimedia heidi klum, tom kaulitz Foto: Profimedia heidi klum, tom kaulitz Foto: Profimedia heidi klum, tom kaulitz
Takšne vroče ljubezni si verjetno vsi želimo.
Oglej si celoten članek

Nekdanjo manekenko in televizijsko voditeljico Heidi Klum in njenega novega ljubimca, 16 let mlajšega rockerja Toma Kaulitza, so ujeli na jahti v Cannesu. Golobčka sta več kot očitno popolnoma očarana drug nad drugim, kar sta pokazala tudi paparacem.

Heidi je Toma, s katerim se dobiva od marca, že predstavila svojim otrokom in staršem. 45-letnica je tako prepričana v njuno zvezo, da si menda želi s Tomom spočeti otroka. "Heidi se zaveda, da bi bil to velik korak. A življenje je prekratko, zato ne vidi razloga, zakaj bi čakala,“ je povedal vir.

Heidi ima štiri otroke. V zvezi s Flaviem Briatorejem se ji je rodila hčerka Leni, s pevcem Sealom pa ima dva sinova in hčerko.

Magazin 45-letna zvezdnica se je gola postavila pred okno

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.