Zvezdnica iskreno o orgijah s prijatelji

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanji model in mati petih otrok razkrila, kako pestro je bilo njeno spolno življenje.
Oglej si celoten članek

Katie Price poskuša zasloveti tudi na YouTube, kjer je pred kratkim odgovarjala na pikantna vprašanja svojih oboževalcev. V videu je 41-letnica razkrila zelo osebne informacije o sebi, med drugim tudi to, da uživa v orgijah s prijatelji in da se je strasti predajala tudi v sobi polni ljudi, saj jo njen spolni nagon vodi stran od spalnice.

"Enkrat sem bila z več osebami v domačem kinu. S partnerjem sva seksala pod odejo, čeprav sva vedela, da so v sobi tudi drugi, ki so gledali televizijo." Zvezdnica je tudi povedala, da uživa v tem, da se sleče pred prijatelji, s katerimi ima nato skupinski seks in razkrila, da se je strastem predajala v hlevih in na pokrovu avtomobila sredi njiv. Pohvalila se je tudi, da je tudi na Maldivih, ki je muslimanska država, seksala v javnosti. 

Zakaj se raje ne drži spalnice? "Moja postelja je za spanje. Seksaš lahko kjer koli."

Foto: Profimedia katie price

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.