Zvezdnica katastrofo na rdeči preprogi prekrivala z roko

Foto: Profimedia Adiana Lima Foto: Profimedia Adiana Lima Foto: Profimedia Adiana Lima Foto: Profimedia Adiana Lima Foto: Profimedia Adiana Lima Foto: Profimedia Adiana Lima
Ups, še ena, ki ji je skoraj ušlo!
Oglej si celoten članek

Nekdanji Victorijin angelček, manekenka Adriana Lima, je le ena izmed svetovnih zvezdnic, ki se te dni sprehajajo po rdeči preprogi filmskega festivala v Cannesu. Manekenka je zablestela v modri večerni obleki, a ji je več kot očitno ponagajal previsok izrez na krilu. 

37-letnica je bila na rdeči preprogi v obleki Michaela Korsa z razgaljenim hrbtom, polizano pričesko, diamantnimi uhani in rdečo šminko sicer videti kot zvezdnice iz zlatih časov Hollywooda, pozornost pa je še dodatno vzbudila z zares globokim prerezom na krilu, ki ji je povzročil kar nekaj težav. Ker je ugotovila, da utegne pokazati preveč, si je ves čas popravljala obleko in mednožje skrivala z dlanjo. Kljub neprijetnem modnem spodrsljaju, pa je v opravi naravnost blestela.

Brazilska lepotica je bila sicer kar devetnajst let del tima elitnih manekenk za znamko spodnjega perila Victoria's Secret in pri njihovih kultnih modnih revijah sodelovala osemnajstkrat. Spustila je le eno revijo in sicer zaradi rojstva hčerke. Lima ima dve hčerki, Valentino in Sienno, ki sta se ji rodili v zakonu z nekdanjim soprogom, srbskim NBA košarkarjem Markom Jarićem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 05:54 8. Junij 2019.

    Ana,katastrofa si ti.S takimi glupimi prispevki in še posebej z naslovi le teh zelo nazorno kažeš svoj domet.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.