Zvezdnica Kmetije odprla novo poglavje v svojem življenju

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Menjala je službo!
Oglej si celoten članek

Za zvezdo Kmetije in Bara, Tanjo Balabanič, se je začelo novo življenjsko obdobje. Vrhničanka je namreč zamenjala službo. Sedaj bo delala v zobozdravstveni ordinaciji, kjer so jo nadvse lepo sprejeli.

"Nimam besed. Hvala ekipa moja OrthoDental za tako srčen sprejem, zaradi vas vseh je res vsaj malo lažje. Saj veste, vsak začetek je po navadi težak, vsaka sprememba (sploh po 6 letih) je res težka - ampak ja, vi ste se res potrudili in mi samo potrdili, da sem se res odločila prav," je zapisala na Instagramu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:32 19. December 2022.

    Žurnalovci, kaj res morate objavljati takšne bedne prispevke. ?

  • 15:24 19. December 2022.

    Zvezdnica Kmetije??? Že to dvoje nikakor ne gre skupaj

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.