Zvezdnica na ušesih nosila hrošča

Foto: Fame Flaynet Julianne Hough Foto: Žurnal24 Julianne Hough Foto: daniela villegas Nakit Foto: daniela villegas nakit Foto: daniela villegas nakit Foto: daniela villegas nakit Foto: daniela villegas nakit Foto: daniela villegas nakit
Julianne Hough se je po rdeči preprogi Zlatih globusov sprehodila s hroščki, ki so krasili njena ušesa.
Oglej si celoten članek

Igralka je na podelitvi Zlatih globusov prepričala z zapeljivo prosojno obleko, ki so jo krasili tisočeri zlati delčki, malo manj navdušenja pa je bila deležna z izbiro nakita – vsaj pri tistih ženskah, ki ne marajo žuželk.

Ušesa je namreč okitila z uhančki, ki jih namesto biserov krasijo čisto pravi hrošči, na desno uho pa ji je ušel tudi zlat paličnjak z biserčki, narejen po modelu pravega paličnjaka. Prestižni uhani so delo oblikovalke Julianne Hough, ki je sicer znana po drznih kosih nakita z nenavadnimi živalskimi motivi. Hrošči so njen prepoznavni znak, prestižne kolekcije pa vsebujejo tudi perje, slonovino in druge živalske detajle.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:15 17. Januar 2013.

    pa joj, saj so napisali: ...hrošči, na desno uho pa ji je ušel TUDI paličnjak...

  • 15:16 16. Januar 2013.

    Od kdaj je paličnjak hrošč? <br /><br />http://sl.wikipedia.org/wiki/Posnemalci

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.