Zvezdnica namilila avto, moški tega prizora ne bodo pozabili

Foto: Profimedia Courtney Stodden Foto: Profimedia Courtney Stodden Foto: Profimedia Courtney Stodden Foto: Profimedia Courtney Stodden Foto: Profimedia Courtney Stodden Foto: Profimedia Courtney Stodden Foto: Profimedia Courtney Stodden Foto: Profimedia Courtney Stodden
Lahko tudi vam opere avto?
Oglej si celoten članek

Courtney Stodden, ki je veliko prahu dvignila leta 2011, ko se je pri 17. letih poročila s 50-letnim igralcem Dougom Hutchisonom, nazadnje pa so jo videli v družbi igralca Briana Austina Greena, ki se ločuje od Megan Fox, zna pritegniti pozornost – vsaj moško.

Pred nekaj dnevi se je nastavila fotografu in mu pokazala, kako je na njenem dvorišču videti pranje avtomobila. Predlagamo, da odpre avtopralnico. Strank, željnih takega šova s cevjo, ji verjetno nikoli ne bi zmanjkalo. 

Prve fotografije Prve fotografije slavnega para po objavi žalostne vesti

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.