Zvezdnica obupana zaradi moža

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nicole je že popolnoma obupana nad možem Joelom in naj bi že iskala novo hišo, v katero bi se preselila.
Oglej si celoten članek

Nicole Richie in Joel Madden naj bi bila tik pred ločitvijo, kot poročajo viri blizu paru. V zvezi sta že 8 let, poročena pa eno leto manj. Skupaj imata dva otroka, zaradi katerih naj bi se Nicole zelo trudila obdržati zakon.

"Nicole in Joel sta na robu ločitve,“ pravi vir blizu zvezdnikoma. "Vedno več časa preživita sama, ne posvečata se eden drugemu in velikokrat se prepirata.“ Nicole naj bi bila do Joela zelo ukazljiva, njemu pa tak pristop ni všeč in tako hitro pride do prepira. "Že zdavnaj bi bila ločena, če se ne bi trudila zaradi otrok,“ je še povedal vir.

Nek ameriški medij je Nicole zadnjič slikal pred dobrim mesecem dni, ko si je ogledovala hiše, ki so na prodaj. Takrat so jo prvič opazili brez poročnega prstana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.