Zvezdnica pokazala prsi po odstranitvi vsadkov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zvezdnica pravi, da se počuti odlično.
Oglej si celoten članek

Foto: Instagram Chrissy Teigen Konec maja je nekdanja manekenka in žena pevca Johna Legenda, Chrissy Teigen, razložila, da se je morala testirali na okužbo koronavirusom, ker jo čaka poseg na oprsju. Odločila se je namreč, da si bo dala odstraniti vsadke.

"Super so bili, a sem se jih naveličala. Rada bi spet zaprla obleko v moji velikosti in se udobno ulegla na trebuh. Nič takšnega. Ne skrbite zame. Še vedno bom imela dojke, ki pa bodo le iz maščobe.“

Rezultat posega je pokazala na Instagramu, kjer je svojim sledilcem, ki so bili v skrbeh zanjo, sporočila, da je poseg uspel in da se počuti odlično.

34-letnica si je dala oprsje "napolniti“ pred 14 leti. Pravi, da se velikost njene košarice ni spremenila. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.