Zvezdnica pokazala, s čim se je lahko igral DiCaprio

Foto: Profimedia kelly rohrbach Foto: Profimedia kelly rohrbach Foto: Profimedia kelly rohrbach Foto: Profimedia kelly rohrbach Foto: Profimedia kelly rohrbach Foto: Profimedia kelly rohrbach Foto: Profimedia kelly rohrbach
Paparacu je padla sekira v med.
Oglej si celoten članek

Manekenka in model Kelly Rohrbach, ki je lani zaigrala tudi v filmu Obalna straža, je počitnikovala na Havajih, kjer so ji bili paparaci za petami. Dolgonogo lepotico s popolnim telesom so ujeli na plaži, kjer je meditirala in izvajala jogo, v nekem trenutku pa je odvrgla tudi nedrček.

Rohrbachova je sicer zaslovela zaradi svoje zveze z oskarjevcem Leonardom DiCapriem.

Magazin Leonarda DiCapria dekletovi starši ne marajo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:41 19. Januar 2018.

    Hja, no...saj se ne bi branil, ampak nič posebnega. Že doooosti lepše sem videl.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.