Zvezdnica s to golo fotografijo šokirala oboževalce

Nekateri so mnenja, da je to preveč …
Oglej si celoten članek

Na Instagram profilu Goop, ki ga upravlja hollywoodska zvezdnica Gwyneth Paltrow, je objavljena gola fotografija igralke, ki v planinah izvaja jogo. Številni oboževalci so bili navdušeni tako nad njeno pogumno potezo, kot tudi na izklesanim telesom, saj igralka šteje že 47 let. 

Foto: Profimedia Gwyneth Paltrow

Našli pa so se tudi taki, ki so nad igralkino postavo zgroženi, češ da je presuha, nezdrava in shirana."Vidijo se rebra, to je katastrofalno", "Videti je, kot da več dni strada", "Zelo slabo, previtka je" , so le nekateri izmed ogorčenih komentarjev. A nekateri udrihanja čez zvezdnico niso pustili, eden izmed komentatorjev se je oglasil: "Wow, ta golota je vznemirila kar nekaj ljudi. Vsi skupaj, umirite se. Nehajte soditi, samo zato, ker to telo ni vaše velikosti. Vsi vaši komentarji 'presuha je' so rezultat vaše lastne negotovosti." Se strinjate?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 13:15 16. September 2019.

    tele slike pa ne bodo vzdržale ! Ko sem jo nazadnje videl , je bila zapuščena debeluška !

  • 12:36 16. September 2019.

    navaden sus od bedaste babe

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.