Zvezdnica se poslavlja od svojih prsi

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Čaka jo poseg.
Oglej si celoten članek

Nekdanja manekenka in žena pevca Johna Legenda, Chrissy Teigen, vse bolj priznana avtorica kuharskih knjig, je na družbenih omrežjih razkrila, da se je morala testirati na okužbo s koronavirusom, saj jo čaka poseg.

Po desetih letih se bo ločila od prsnih vsadkov. "Super so bili, a sem se jih naveličala. Rada bi spet zaprla obleko v moji velikosti in se udobno ulegla na trebuh. Nič takšnega. Ne skrbite zame. Še vedno bom imela dojke, ki pa bodo le iz maščobe“ je razložila.

Foto: Instagram chrissy teigen john legend Chrissy je pred kratkim za Glamour UK razložila, da se je za vsadke odločila, da bi se med poziranjem v kopalkah počutila bolj samozavestno. "Nato imaš otroke in napolnijo se z mlekom, nato pa izpraznijo in sedaj sem v globoki godlji.“

Lepotica pravi, da bi se sedaj določila le še za dvig, a se bo operaciji raje izognila. "Ko imaš otroke, si bolj pozoren na tveganja. Nočem umreti med operacijo prsi,“ je še dodala zvezdnica, ki ima 3-letno hčerko in enoletnega sina.

Na Joongli je vedno zabavno!

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.