Zvezdnica serije Razočarane gospodinje zbolela za rakom

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Marcia Cross razkrila, da je zbolela za nevarno boleznijo.
Oglej si celoten članek

Igralka Marcia Cross, predvsem znana po seriji Melrose Place in Razočarane gospodinje, je s fotografijo na instagramu razkrila, da je zbolela za rakom zadnjika. »Hvaležna in srečna sem, da sem še živa, a žalostna, ker so mi izpadli lase,« je 56-letna zvezdnica, znana po svojih lepih rdečih laseh, zapisala na družbenem omrežju.

Kemoterapija je bila uspešna. »Za mano je težka pot, a sedaj sem zdrava, srečna in bolj prisotna in hvaležna kot kdaj koli prej,« je še zapisala zvezdnica in se zahvalila za podporo.

Foto: Instagram marcia cross

Leta 2009 je za rakom zbolel tudi igralkin mož Tom Mahoney. Tudi on je bolezen premagal. Njuni dvojčici Eden in Savannah sta bili takrat stari 3 leta, zato sta zakonca bolezen pred njima prekrivala. Mamici pa sta dekleti sedaj stali ob strani in ji v boju z boleznijo pomagali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:06 27. September 2018.

    Ce bi bil kriv botox,Hollywood ne bi obstajal.

  • 12:42 27. September 2018.

    botox je toxic

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.