Zvezdnica serije Sodobna družina neprepoznavna

Foto: Profimedia
Iz sive miške v seksi lepotico …
Oglej si celoten članek

Ko je Ariel Winter še kot najstnica igrala v priljubljeni seriji Sodobna družina je veljala za povsem sivo miško, a ko je dekle odraslo, se je razvilo v pravo lepotico. Sprva se je leta 2015 odločila za operacijo oprsja, in sicer pomanjšanje, nato je izgubila še veliko kilogramov in oboževalci so pogrešali njene obline, sedaj pa se je iz vroče rjavolaske prelevila v eterično svetlolasko.

22-letna Ariel je pod svetlolaso fotografijo napisala, da prihaja zima (moto iz serije Igra prestolov), in se tako poigrala s svojim priimkom (Winter) in s podobnostjo lika Khaleesi iz omenjene serije, ki jo igra njena 12 let starejša igralska kolegica Emilia Clarke.  Vam je sprememba všeč?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.