Zvezdnica si je zaradi shiranosti zlomila roko

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Močno shujšana igralka Anne Hathaway se je zaradi krhkosti telesa poškodovala.
Oglej si celoten članek

Igralka Anne Hathaway je morala za muzikal Nesrečniki izgubiti 12 kilogramov, da bi bila njena vloga prostitutke kar se da prepričljiva. Med strogo dieto je jedla samo korenje in zeleno solato ter na koncu imela le 48 kilogramov.

Ker je bila tako krhka, je med snemanjem nesrečno padla in si zlomila roko. "Bila sem na zelo izčrpajoči dieti in videti sem bila le korak do smrti. Za moje zdravje je ves čas snemanja skrbel zdravnik in nutricionist, ki je pazil na mojo prehrano," je povedala igralka, ki je prejela zlati globus za igro v omenjenem muzikalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.