Zvezdnica Somraka o snemanju: "Vse sem želela umoriti“

Foto: Twillight
Foto: Twillight
Snemanja nima v najlepšem spominu …
Oglej si celoten članek

Anna Kendrick sedaj spada med najbolj zaželene igralke Hollywooda, veliki preboj pa ji je uspel s sago Somrak. Na snemanje prvega dela pa 34-letnica nima lepih spominov, je zaupala Vanity Fair.

Razlog, da je takrat želela vse pomoriti, je bilo slabo vreme … "Spominjam se, da me je zeblo in da sem bila nesrečna ter da so bili moji športni copati premočeni. Pomislila sem, da sem obdana s prijetno skupino ljudi, s katerimi bi se zagotovo spoprijateljila ob kakšnem drugem času, sedaj pa bi najraje vse umorila,“ je izjavila zvezdnica in dodala, da ju je nemogoča situacija kljub temu na neki način povezala. "Kot da smo skupaj preživeli neko travmo, kot ljudje, ki so jih ugrabili, a so preživeli. To te poveže za celo življenje.“

 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.