Zvezdnica trpinčila pasjega mladička

Foto: thearrowfund.org/
Foto: thearrowfund.org/
Resničnostno zvezdnico Madeleine Cornish so aretirali, ker je sestradala svojega psa.
Oglej si celoten članek

Foto: youtube.com Madeleine Cornish Madeleine Cornish, ki je zaslovela leta 2010 z MTV-jevim resničnostnim šovom Baby High, je svojega 6-mesečnega mastifa Bensona skoraj sestradala do smrti. Policija jo je zaradi trpinčenja živali in zaradi skrivanja dokazov  - 22-letnica se je namreč odselila brez psa, ki je bil tako kar tri teden brez vode in hrane tudi – aretirala.

Psa so na srečo našli in ga predali neprofitni organizaciji The Arrow Fund. Bensona so preimenovali v Hanka in spet spravili na noge. Sedaj je pri rejnikih, ki ga po poročanju medijev dobro hranijo in razvajajo "z veliko ljubezni“. Pretekli teden je tehtal že zdravih 23 kilogramov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:57 15. Avgust 2014.

    tej osebi bi pa z velikim veseljem naložil VELIKO denarno kazen + najman eno leto dela v zavetišču za najbol …

  • 12:10 15. Avgust 2014.

    Prasica sadistična... crkni ker nisi drugega vredna.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.