Zvezdnica vsa mokra na plaži pokazala, da je vredna greha!

Foto: Profimedia Patricia Contreras Foto: Profimedia Patricia Contreras Foto: Profimedia Patricia Contreras Foto: Profimedia Patricia Contreras Foto: Profimedia Patricia Contreras Foto: Profimedia Patricia Contreras Foto: Profimedia Patricia Contreras Foto: Profimedia Patricia Contreras Foto: Profimedia Patricia Contreras Foto: Profimedia Patricia Contreras
Če imate slabo srce, galerije raje ne odprite ...
Oglej si celoten članek

Igralka in manekenka Patricia Contreras je ena tistih, ki se dobro zavedajo, kako hudičevo seksi so. Lepotica tako na plaži v Miamiju ni izpustila priložnosti, da bi svojo božansko postavo pokazala iz vseh zornih kotov in v številnih dih jemajočih položajih, celo zgoraj brez! Glede na to, da ji je družbo delal le psiček, je morda še samska in ne dvomimo, da bodo po objavi teh fotografij ponudbe kar deževale!

Zažiga! Uff, Nika Urbas pokazala še več gole kože

Vročo Pati si dobro oglejte v galeriji...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.