Zvezdnica z največjimi oblinami v svetu mode nase vlekla poglede

Foto: Profimedia Tess Holliday Foto: Profimedia Tess Holliday Foto: Profimedia Tess Holliday Foto: Profimedia Tess Holliday Foto: Profimedia Tess Holliday
Tess Holliday ujeli na plaži v Malibuju.
Oglej si celoten članek

34-letna Tess Holliday, ki velja za eno najbolj uspešnih modelov za večje konfekcijske številke, je uživala na plaži v Malibuju, kjer so ji bili za petami paparaci.

Tess, mamica dveh otrok, se lahko pohvali z večmilijonskim premoženjem, ki si ga je zaslužila s svojimi oblinami, ki so menda največje v svetu mode. Američanka pri 165 centimetrih tehta 130 kilogramov. To je lani poročal The Sun. 
 
Tess se je pred štirimi leti med televizijskim pogovorom razjokala. Do živega so ji prišli žaljivi komentarji. Še zlasti nesramni so menda Britanci. "Sem čisto običajna oseba, ljudje pa z mano ravnajo krivično in kot da ne bi imela čustev,” pravi Holliday, ki se je zredila v otroštvu. Ker ni imela prijateljev, se je tolažila s hrano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 20:40 31. Avgust 2019.

    Vzel bi jo seboj na plažo, da mi dela senco. :)

  • 13:31 18. Avgust 2019.

    Se je ne bi dotaknil niti z kleščami pa če je zadnja baba na tem svetu. Reklamo pa res lahko …

  • 17:27 1. Avgust 2019.

    Piše, da ima dva otroka. Kako je osemenjevalec opravil oploditev ... ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.