Zvezdnica živi od semen in žvečilk

Foto: FameFlynet nicole richie Foto: FameFlynet nicole richie Foto: FameFlynet nicole richie Foto: Reuters nicole richie
Revija Star je prepričana, da je Nicole Richie spet zbolela za anoreksijo.
Oglej si celoten članek

Posvojenka pevka Lionela Richieja Nicole Richie naj bi tehtala le še 40 kilogramov. Toliko je tehtala leta 2006, ko je priznala, da ima anoreksijo. 32-letnica naj bi se prehranjevala le še s sončničnimi semeni, zeleno, sokovi in žvečilkami. Kljub temu njena prijateljica trdi, da je zdrava kot riba. "To ne drži. Nicole nima anoreksije,“ je izjavila, Nicolin mož Joel Madden pa naj bi na težo svoje žene gledal popolnoma drugače. Zelo je menda zaskrbljen. "Rekel ji je, da se mora osredotočati na svoje zdravje. Tudi zavoljo otrok. Ko ji je svetoval, naj zaužije več hranljivih snovi, mu je rekla, da s sokovi dobi vse, kar njeno telo potrebuje,“ pa trdi neimenovani vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.